Matteeksperten.no

Vi gjør din mattekarakter bedre

Hvorfor velge oss?

  • Våre kurs er utviklet etter en grundig vurdering av ulike pedagogiske metoder.  Vi mener vi har funnet den optimale løsningen.  Derfor gir vi karaktergaranti til alle som fullfører våre kurs.

  • Hvert kurs er skreddersydd den enkelte lærebok.  Ingen kurs har flere oppgaver.  Og for alle oppgavene vil du få umiddelbar tilbakemelding om du har gjort rett eller feil.  Og alle oppgavene kan du se bli løst av våre lærere når du vil – og så ofte du vil.

  • Vi er billigst.  Ikke tro at kurs og studier er bedre jo dyrere de er.  Mange av våre konkurrenter tar alt for høy pris etter vår mening.  Sjekk nøye hva du betaler for. Vi hos Matteeksperten ønsker å være både best og billigst.  Vi jobber for at det ikke skal være størrelsen på lommeboken som bestemmer hvor god du skal bli i matematikk.

  • Vi som jobber hos Matteeksperten elsker matematikk!  Våre kurs er laget av folk som brenner for matematikk, og omfatter erfarne lærebokforfattere og Masterstudenter fra Universitetet i Oslo.  Vi er dypt takknemlig for den innsats disse ressurspersonene har bidratt med, uten å ta betalt.  Dette for at nettopp du – og flest mulig andre – skal få den beste opplæringen i matematikk så billig som mulig. 

  • Ingen kurs gir deg flere oppgaver å jobbe med. For å bli god i matematikk må du øve. Hos Matteeksperten kan du øve så mye du vil, og du får med en gang beskjed om dine svar er riktig eller feil.

  • Alle øvingsoppgavene blir forklart og gjennomgått på Video som du kan se så ofte du vil og når du vil.

  • Alle kursene er tilpasset det mediet du ønsker.  Du kan bruke PC, Mac, nettbrett, mobiltelefon eller kombinere ulike medier når du jobber med oppgaver fra Matteeksperten.  Det er ditt valg!

  • Hvert kurs er skreddersydd den enkelte lærebok og/eller den spesielle eksamen som ditt kurs ender opp i.  Dermed blir øvingen og kurset skreddersydd for dine behov og ditt kompetansenivå.

 

Våre ansatte

Les om dine lærere som hjelper deg for at du skal lykkes i matematikk!

Testimonals

Les hva elever, studenter og samfunnet ellers sier om Matteeksperten!

Snarveier

> Våre kurs > Facebook Matteeksperten
> Bestill privatlærer
Om oss > Ambrosia Norge ANS  > Bestill Internettkurs
> Login > Reiseplaneten   
> Kontakt oss Våre lærere   
Hjem Om oss Hvorfor velge oss?