Matteeksperten.no

Vi gjør din mattekarakter bedre

Her kan du lese om noen lærere som kan bli din private lærer!

 

Christin BW

Christin Sand Martinsen

Christin studerer på Masterprogrammet i Matematikk ved Matematisk institutt på Universitetet i Oslo.  Hun har pedagogikk i fagkretsen og har blant annet studert matematikk og fysikk på Universtitet i Adelaide i Australia.  Christin er en positiv,engasjert og målrettet person som har oppnådd meget gode resultater på ulike universitetseksamener. 

Christin har erfaring med å undervise større og mindre grupper med elever fra både ungdomsskole og videregående.  Hennes favorittemne er algebra.  Christin kan hjelpe deg som trenger matematikk på nivå fra barne- og ungdomsskole, videregående skole (alle matematikkfag) og på høyskole- og universitetsnivå.

 JanAleksander BWJan Aleksander Bakke

Jan Aleksander studerer på Masterprogrammet i Matematikk ved Matematisk institutt på Universitetet i Oslo.  Han har pedagogikk i fagkretsen og har blant annet studert matematikk og fysikk på Universtitet i Adelaide i Australia. Aleksander er tidligere svømmer på ypperste nivå i Norge og har forståelse for hvordan kombinasjonen idrett og skole skal gjennomføres. Han har gode resultater fra eksamen fra universitetet.  Hans favorittemne er optimering og analyse. 

Jan Aleksander har erfaring med å undervise større og mindre grupper med elever fra både ungdomsskole og videregående, og kan hjelpe deg som trenger matematikk-lærer på nivå fra barne- og ungdomsskole via videregående skole (alle matematikkfag) til høyskole og universitet.

  Bengt BWBengt E. Olsen

Bengt er utdannet Master of Business & Marketing ved HA/BI og har pedagogikk fra Universitetet i Oslo og Høyskolen i Buskerud. Han har undervist i en rekke fag på videregående skole samt vært foreleser på høyskolenivå. Bengt kan hjelpe deg som trenger hjelp i matematikk på barne- og ungdomsskole, videregående skole (P og T- matematiikk) samt økonomisk matematikk. 

Våre ansatte

Les om dine lærere som hjelper deg for at du skal lykkes i matematikk!

Testimonals

Les hva elever, studenter og samfunnet ellers sier om Matteeksperten!

Snarveier

> Våre kurs > Facebook Matteeksperten
> Bestill privatlærer
Om oss > Ambrosia Norge ANS  > Bestill Internettkurs
> Login > Reiseplaneten   
> Kontakt oss Våre lærere   
Hjem Om oss Dine lærere